Thursday 17 October 2019
Loading

Akerveld Engineering waarborgt kwaliteit

Infrastructurele projecten
Stolperophaalburg

Akerveld Engineering ontwerpt en tekent stalen constructies zoals panden, trappen, sluizen en bruggen met bewegingswerk (in het engels)

  • header5.jpg
  • header7.jpg

Extra Service

  • akerveld-duurzaamheid-01.jpg Over Akerveld Engineering

  • filefox.png first side bar

    text in the side bar

  • 3d-animatie-01.png Filmpjes bruggen en sluisen

referenties

hillebrand.png

Hillebrand

Hillebrand: voor complexe totaaloplossingen in de staalbouw.

voortman.png

Voortman

Voortman Steel Machinery ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt al ruim 45 jaar machines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie.

hollandia.jpg

Hollandia

A New world of steel

holandia_services.jpg

Hollandia Services

Infrastructurele bouwwerken als bruggen, sluizen en stuwen. Complexe constructies in topconditie brengen en houden.

jansen-dieperink.png

Jansen & Dieperink

Jansens en Dieperink is een Nederlandse specialist in het ontwerpen, vervaardigen en op locatie assembleren van aluminium silo's en zwaartekracht mengers.

fabricom.png

Fabricom-GDF-Suez

Fabricom B.V. en Fabricom Offshore Services B.V. vormen gezamenlijk Fabricom Oil, Gas & Power The Netherlands; een volledige service organisatie in de up- mid- en downstream olie en gas industrie en duurzame alternatieve energiemarkt.

dekker-krabbendam.png

Dekker Krabbendam

Dekker Holding Krabbendam B.V. wil vanuit een oprechte maatschappelijke verantwoordelijkheid een innoverend en toonaangevend aannemingsbedrijf zijn, dat opdrachten met een hoge standaard kwaliteit uitvoert vanuit een sterke en gezonde financiële organisatie.

max-bogl.png

Max Bögl

Founded by Max Bögl in 1929, the Max Bögl Group, headquartered in Neumarkt, Germany, can look back on a successful company history of more than 80 years. 

tata=steel.png

Tata Steel

Staal, in welke vorm ook, is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Of we nu eten, reizen, werken of recreëren; staal speelt een rol bij alles wat we doen. Misschien gaat het te ver om te zeggen dat ons product een eerste levensbehoefte is. Maar het scheelt niet veel...

mitshubishi.png

Mitshubishi

Mitsubishi Heavy Industries Compressor Corporation can supply the highest levels of quality, efficiency, reliability and maintainability.

technischbureaudeheer.png

Technisch Buro de Heer

Technisch Buro De Heer b.v. volgt ontwikkelingen op de voet en behoort tot de meest innovatieve adviseurs voor staal en beton.

stemar.png

Stemar Engineering

Voor veel bedrijven in de industrie, offshore en constructie is Stemar Engineering een vaste en daadkrachtige partner voor werktuigbouwkundig maatwerk in nieuwe en bestaande installaties.

oostwouder.png

Oostwouder

Oostwouder Tank-& Silobouw BV is een zelfstandig familiebedrijf dat inmiddels 40 jaar ervaring heeft in het bouwen van silo’s en opslagtanks. Vanaf 1990 is ons bedrijf gespecialiseerd in RVS gelaste opslagtanks.

strukton.png

Strukton

Strukton is technologieprovider voor spoorsystemen. Hieronder vallen railinfrastructuur, spoorvoertuigen en mobiliteitsystemen.